Πλουμή - Παραγιουδάκης

Με επιτυχία το πρώτο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του φθινοπώρου από το Δήμο Ηρακλείου


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του φθινοπώρου με ελεύθερη συμμετοχή από την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου στο πλαίσιο της δράσης «Προσφορά στον Συνάνθρωπο» με τη συνεργασία της ομάδας εθελοντών “Οι φίλοι Ιατρικών Θεραπευτικών Εγχύσεων Μέλισσες-Bees», της οποίας την εποπτεία έχει ο φυσίατρος Λάζαρος Βακιρτζιάν.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337




Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο χώρο της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού κατά τη διάρκεια του οποίου εκπαιδεύτηκαν σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο για απόφραξη αεροφόρων σε βρέφος, παιδί, ενήλικα, για τη θέση ανάνηψης σε περίπτωση λιποθυμίας, για την ΚΑΡΠΑ σε βρέφος, παιδί, ενήλικα καθώς και για τη χρήση απινιδωτή. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες έλαβαν βεβαίωση συμμετοχής.



Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Λάζαρο Βακιρτζιάν και τα μέλη της εθελοντικής ομάδας καθώς και προς τους συμμετέχοντες. Σημειώνεται ότι το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με ελεύθερη συμμετοχή θα πραγματοποιείται μια φορά το μήνα.