Πλουμή - Παραγιουδάκης

Το Startup Greece Week 2024 ξεκίνησε χθες Δευτέρα και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 27.10.24


Mε την υποστήριξη του οργανισμού Startup Greece, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια σημαντική πρωτοβουλία που ενώνει την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 



Γιορτάζουμε την τεχνολογική επιχειρηματικότητα, την κοινωνική καινοτομία και τις μικρές επιχειρήσεις στοχεύοντας να φέρουμε κοντά οραματιστές, ηγέτες του κλάδου, επιστημονική κοινότητα και επίδοξους επιχειρηματίες σε μια εβδομάδα έμπνευσης και συνεργασίας.
Η δράση ήταν ανέκαθεν ορόσημο για την προώθηση της καινοτομίας, της συνεργασίας και της ανάπτυξης στο ελληνικό Startup οικοσύστημα. Μια συναρπαστική και δυναμική πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών, τη δημιουργία συνεργασιών διαμορφώνοντας το μέλλον της νεοφυούς επιχειρηματικής τεχνολογίας.





Στο Ηράκλειο, η εκδήλωση με θέμα «Digitizing Your Startup» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, στο H2B Hub (Κορωναίου 14), από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. Επαναστοχεύει να φέρει κοντά startup επιχειρηματίες με ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες, στελέχη καινοτόμων επιχειρήσεων και πρωτοβουλιών, ώστε να διερευνήσουμε ευκαιρίες και προκλήσεις αλλά και πιθανότητες περαιτέρω συνεργασιών με φορείς και την αγορά της Κρήτης.

Εγγραφές https://bit.ly/SGWHeraklion
Μπορείτε να επικοινωνήσετε τη δράση στα δίκτυα σας.

Ευχαριστούμε το H2b Hub και το Επιμελητήριο Ηρακλείου για τη φιλοξενία της εκδήλωσης.
Συνδιοργανωτής Ηρακλείου Enhance Digital Agency
Συν-διοργανωτές ανά την Ελλάδα: POS4work Πάτρα - ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης Ξάνθη- @Founderhood Χανιά - EO Greece - Entrepreneurs' Organization Greek Chapter Aθήνα - The Athens Startup Business Incubator Αθήνα - ES FORUM Αθήνα - Prosvation Λάρισα