Πλουμή - Παραγιουδάκης

Σε διαρκή εργασιακή αβεβαιότητα οι συμβασιούχοι πυροσβέστες


Συνάντηση του Χάρη Μαμουλάκη με τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες

Τα σοβαρά εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμβασιούχοι πυροσβέστες, βρέθηκαν στην ατζέντα της συνάντησης του Τομεάρχη Οικονομικών & Ανάπτυξης Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, με τον Πρόεδρο του Σωματείου Πυροσβεστών Ν. Ηρακλείου «Τρείς Παίδες εν Καμίνω» Βασίλη Ανδρεαδάκη, τον Τομεάρχη Ηρακλείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών Δημήτρη Αλεξάκη και τον συμβασιούχο πυροσβέστη Μιχάλη Ανάση.




Οι εκπρόσωποι τον Πυροσβεστών, που αριθμούν 2.500 μέλη πανελλαδικά, ενημέρωσαν τον Χάρη Μαμουλάκη για όλα τα ζητήματα που παραμένουν ανεπίλυτα, τις δυσκολίες αλλά και την επικινδυνότητα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, τις 3.500 περίπου οργανικές κενές θέσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, καθώς και τις εις βάρος τους αλλαγές στη διαδικασία επιλογής προσωπικού.



Από την πλευρά του ο Βουλευτής Ηρακλείου, εξέφρασε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στα δίκαια αιτήματα των πυροσβεστών, τους ενημέρωσε για τις θέσεις και τις Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και δεσμεύτηκε να παραμείνει στο πλευρό του, δυναμώνοντας την φωνή και ενισχύοντας τον αγώνα τους.