Πλουμή - Παραγιουδάκης

Νέο Δ.Σ. στη Λέσχης Lions ΚΝΩΣΟΣ


Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Creta Beach, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 και ώρα 20.30 , πραγματοποιήθηκε η αλλαγή διοίκησης της Λέσχης Lions ΚΝΩΣΟΣ για το έτος 2019-2020, παρουσία των μελών και φίλων της Λέσχης.

Το τελετουργικό παράδοσης- παραλαβής πραγματοποίησε ο Αντικυβερνήτης Β´ Θέματος 117Α και GST του Πολλαπλού Θέματος Ελλάς- Κύπρος L.Μιχαήλ Κλεισαρχάκης.




Η τελετή ξεκίνησε με τον απολογισμό πεπραγμένων της απερχόμενης Προέδρου L. Μαίρης Ζηνόζη, η οποία αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Λέσχης για την πολύτιμη βοήθειά τους, απένειμε τιμητικές πλακέτες στη γραμματέα L.Γεωργία Σοβωλάκη ,στην ταμία L. Αικατερίνη Περγαμινέλη , στη Lion της χρονιάς L. Αγγελική Κίτσου -Μαγαράκη ,καθώς και στα μέλη της λέσχης L. Λίλα Βρέντζου , L.Μαίρη Χρυσού ,L. Αθηνά Επανωμεριτάκη και L. Τάνια Σωμαράκη.


Τίμησε επίσης, η απερχόμενη πρόεδρος τους εθελοντές ,Αθηνά Γωνιωτάκη Οφθαλμίατρο , τον Αριστοφάνη Παλλήκαρη Ερευνητή , τον L. Μιχαήλ Κλεισαρχάκη καθώς και την κυρία Αθηνά Σφακάκη - Κυριακάκη , Ξεναγό Συγγραφέα.
Τη βραδιά έκλεισε η νέα πρόεδρος L. Τάνια Σωμαράκη , σκιαγραφώντας το σκεπτικό της όπου έδειχνε τον τρόπο που θα κινηθεί την επόμενη Λαϊονική χρονιά 2019-2020.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους προηγούμενοι κυβερνήτες και αξιωματούχοι της Λέσχης Lions Ηρακλείου .