Πλουμή - Παραγιουδάκης

"Παντός καιρού" ο Αλέξης Καλοκαιρινός


Ένας Δήμος πρέπει να λειτουργεί στην εντέλεια σε όλες τις καταστάσεις, για να μπορούν οι υπηρεσίες του να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση που θα τύχει.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337


Τα φυσικά φαινόμενα (καιρός, σεισμοί, πυρκαγιές κ.α) για να αντιμετωπιστούν, χρειάζεται ετοιμότητα, αποτελεσματικότητα και κυρίως σχεδιασμός. Αυτό το γνωρίζει καλά ο Αλέξης Καλοκαιρινός που θέλει ο Δήμος να μπορεί να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο σε ένα καταστροφικό γεγονός με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και των περιουσιών των δημοτών.

Γι’ αυτό το έχει πάρει πολύ ζεστά και συμμετείχε ενεργά στην άσκηση «Μίνωας», συζήτησε με ειδικούς, πυροσβέστες, καθηγητές κλπ και μαζί με τους συνεργάτες του και τους αντιδημάρχους, πέτυχαν να ο Δήμος να ολοκληρώσει με επιτυχία τις δικές του επιχειρησιακές δράσεις και να εντοπιστούν οι όποιες αδυναμίες, έτσι ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων. Αν συνυπολογίσουμε και τις δυσκολίες που επιτυχώς έχει καταφέρει να ξεπεράσει μέχρι στιγμής στους 4 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του, τότε δικαιολογημένα του έχουν αποδώσει τον τίτλο «Δήμαρχος παντός καιρού.».