Di Babbo Climatecnica

Ηράκλειο: Αυτό είναι το απόλυτο σημείο συνάντησης των καλοφαγάδων


Την δεκαετία του 1950, οι μερακλήδες του Ηρακλείου κατηφόριζαν κάθε μεσημέρι προς το λιμάνι για να πιουν τα ουζάκια τους, να δοκιμάσουν φρέσκους θαλασσινούς μεζέδες και να πάνε μετά στο σπίτι τους για φαγητό. Ήταν μια ιεροτελεστική συνήθεια, που την ακολουθούσαν με ευλάβεια, κάθε μέρα…



Οι καιροί σιγά-σιγά άλλαξαν, οι συνήθειες διαφοροποιήθηκαν, αλλά στο Ουζερί του Τερζάκη, στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου, τα καλά πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα: ποιότητα, φρεσκάδα, διάθεση παρέας, οικογενειακό περιβάλλον… όλα όπως και τότε… μοναδικά… ανθρώπινα!










Οι πραγματικοί μάστορες της γεύσης που δημιουργούν στην κουζίνα, αξιοποιούν στο έπακρο την εμπειρία, τις παραδοσιακές συνταγές και τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη, δημιουργώντας μεζέδες που ξετρελαίνουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Χρησιμοποιούν μόνο ελαιόλαδο και ξύδι δικής τους παραγωγής, τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα, αγνά υλικά, όλα ελεγμένα με γνώμονα τη δική σας απόλαυση. Δοκιμάστε τα όλα… Είμαστε σίγουροι, ότι τίποτα δεν θα σας αφήσει αδιάφορους..!

Οι λιχουδιές του Τερζάκη, μεσημέρι και βράδυ, αποτελούν το καλύτερο κίνητρο για να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητά μας.
Εδώ και 50 χρόνια, με μεράκι, σεβασμό στα πλούσια γευστικά θαύματα της Κρητικής γης και τη συνοδεία καλού κρασιού και δροσερού ούζου, απολαμβάνουμε στιγμές γευστικού μεγαλείου!
Γιατί όπως λένε και οι φίλοι «στο Ουζερί του Τερζάκη, δεν ξέρουν μόνο τι σημαίνει καλό φαγητό, αλλά και πώς να το προσφέρουν!».