Πύλη Βιτούρι

Πύλη Βιτούρι
Παραδοσιακές γεύσεις της Κρητικής διατροφής σ' έναν ιδιαίτερο, ιστορικό χώρο με παραδοσιακή κρητική φιλοξενία και συνοδευτική ζωντανή μουσική. Χίλια Καλωσορίσατε!

Στο Μαρίνα η μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου


Με ένα SUMMER DINNER Party, την καθιερωμένη εδώ και δεκαετίες μεγάλη καλοκαιρινή του εκδήλωση, ο Ρ. Ό. Ηρακλείου ξεκινάει τη νέα Ροταριανή χρονιά 2018 – 2019.

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, στις 21:00, στην προβλήτα του Μαρίνα, στο λιμάνι του Ηρακλείου, οι Ροταριανοί και οι φίλοι του Ομίλου θα απολαύσουν ένα αλλιώτικο δείπνο με θέα το κάστρο του Κούλε, θα διασκεδάσουν με Ελληνική και ξένη μουσική από τον DJ Lefteris Psomas και θα ανοίξουν με τον καλύτερο τρόπο μια νέα Ροταριανή χρονιά. Η πρόσκληση είναι ανοικτή προς όλους, το κόστος είναι μόλις 20 € / άτομο και περιλαμβάνει πλήρες μενού και κρασί και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση της ανθρωπιστικής δράσης του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Ρ.Ο.Η. Gian Andrea Garancini (6979346584) και τον Β’ Αντιπρόεδρο Μανόλη Φούμη (6934141401).