Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ανακατασκευή του οδοστρώματος για τις διαβάσεις πεζών στη συμβολή των λεωφόρων Μίνωος και Σοφοκλή Βενιζέλου


Εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος για τις διαβάσεις πεζών στη συμβολή των λεωφόρων Μίνωος και Σοφοκλή Βενιζέλου με στόχο ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο για πεζούς και οχήματα θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337


Τις πρωινές ώρες θα εκτελεστούν εργασίες επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου με κατάληψη της μίας λωρίδας κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και ταυτόχρονη χρήση της άλλης λωρίδας κυκλοφορίας από τους διερχόμενους οδηγούς. Στη συνέχεια θα γίνει αποκλεισμός της Λ.Μίνωος στη συμβολή της με την Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου για την ανακατασκευή των διαβάσεων πεζών. Η εκτροπή κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω της οδού Μάχης Κρήτης και της παραλιακής Λεωφόρου. Οι παραπάνω ρυθμίσεις θα ισχύουν την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου από τις 07:00 έως τις 17:00.
Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών, λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών και επισημαίνει στους οδηγούς να συμβουλεύονται τις σημάνσεις και να κινούνται με μειωμένη ταχύτητα.