Πλουμή - Παραγιουδάκης

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης κοινόχρηστων χώρων στο Καμάρι


– Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο Μαλεβίζι – Οδοποιία και κοινόχρηστοι χώροι στο επίκεντρο της Δημοτικής Αρχής – Κώστας Μαμουλάκης: Είχαμε έναν δύσκολο χειμώνα, αποκαθιστούμε σταδιακά τις ζημιές σε όλο το Μαλεβίζι

Η σύμβαση ασφαλτοστρώσεων δημοτικής οδοποιίας, βελτίωσης και αποκατάστασης κοινόχρηστων χώρων στην Τοπική Κοινότητα Καμαρίου, υπεγράφη σήμερα από τη Δημοτική Αρχή.
Στις εργασίες προβλέπονται εκτεταμένες παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου και σε κοινόχρηστους χώρους που χρήζουν εργασιών αποκατάστασης, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας και την αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής. Ανάλογες εργασίες, προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα και σε άλλες Τοπικές Κοινότητες του Μαλεβιζίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Όπως και όλη η Κρήτη, έτσι κι εμείς στο Μαλεβίζι είχαμε έναν δύσκολο χειμώνα με έντονα καιρικά φαινόμενα. Αποκαθιστούμε σταδιακά τις ζημιές σε όλο το Μαλεβίζι με στοχευμένες παρεμβάσεις και εργασίες αποκατάστασης. Έτσι και στο Καμάρι, αυτόν τον πανέμορφο οικισμό που πρόσφατα μάλιστα απέκτησε και ένα νέο μουσείο, το Μουσείο Οίνου και Αμπέλου, το οποίο στοχεύουμε να το αξιοποιήσουμε προσελκύοντας Έλληνες και ξένους επισκέπτες, προχωράμε σε εκτεταμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης των κοινόχρηστων χώρων. Σύμμαχός μας σε αυτή την προσπάθεια είναι η Περιφέρεια Κρήτης και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη συμβολή του και σε αυτό το έργο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νίκο Χατζάκη για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στην περιοχή του και να συγχαρώ τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας και για αυτό το αποτέλεσμα».