Πλουμή - Παραγιουδάκης

Εθελοντική δενδροφύτευση στο Πάρκο Υγείας (photo)


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 05/06/18, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, εθελοντική δενδροφύτευση στο πάρκο Υγείας που βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο Ατλαντίς.

Η πρωτοβουλία που έλαβε την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής του Ηρακλείου, της αντιδημαρχίας Καθαριότητας & Πρασίνου και του αρμοδίου αντιδημάρχου Χάρη Μαμουλάκη, εντάσσεται στα πλαίσια δράσης του εορτασμού των 50 χρόνων λειτουργίας του. 


















Από νωρίς το πρωί, στελέχη της ιδιοκτήτριας εταιρίας AQUILA, εργαζόμενοι στην υπηρεσία Καθαριότητας & Πρασίνου, μαθητές και δάσκαλοι του 6ου Δημοτικού Σχολείου αλλά και εργαζόμενοι πήραν μέρος στις εργασίες πρασίνου και δενδροφύτευσης. Το πάρκο καθαρίστηκε και καλλωπίστηκε δημιουργώντας ένα εξαιρετικό σημείο για την γειτονιά, τους περίοικους αλλά και τους ενοίκους του ξενοδοχείου Ατλαντίς. 

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου κύριος Γιώργος Μπαρελιέρ έκανε την ακόλουθη δήλωση «Η εταιρία μας, πιστή στην φιλοσοφία που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια για τον σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος και στα πλαίσια των 5 δράσεων, όσες και οι δεκαετίες του λειτουργίας του Ατλαντίς, αποδεικνύει έμπρακτα τον σεβασμό προς τον πολίτη και γείτονα, τον φίλο και επισκέπτη της πόλης, φροντίζοντας την ίδια μας την γειτονιά. Το πάρκο Υγείας αποτελεί για όλους μας ένα στοίχημα αξιοποίησης. 
Ευχαριστούμε όλους όσοι πήραν μέρος στην δράση μας και ζητάμε την συνδρομή των συμπολιτών μας στην προσπάθεια διατήρησης του, όπως πραγματικά αξίζει σ` ένα τέτοιο χώρο.