Πλουμή - Παραγιουδάκης

Αλλαγή Διοίκησης στη Λέσχη Lions ΚΝΩΣΟΣ


Στο ξενοδοχείο Creta Beach σε μια πολύ όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκε η αλλαγή διοίκησης της Λέσχης Lions ΚΝΩΣΟΣ για το έτος 2017-2018 , την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:30 παρουσία των μελών και φίλων της Λέσχης.

Η Απερχόμενη Πρόεδρος L.Ρίτα Χατζηδάκη παρέδωσε την σκυτάλη της ηγεσίας της Λέσχης στην εκλεγμένη Πρόεδρο L. Μαίρη Ζηνόζη.
Τελετάρχης της εκδήλωσης ήταν η L. Αθηνά Μπουρλώτου, ενώ το τελετουργικό παράδοσης- παραλαβής τέλεσε ο L. Μανώλης Σαμώλης PDG.
Η τελετή ξεκίνησε με τον απολογισμό πεπραγμένων της απερχόμενης Προέδρου L. Ρίτας Χατζηδάκη και η οποία ευχαρίστησε την Εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε για την ευγενική χορηγία της. 



Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ομιλία της νέας Προέδρου L. Μαίρης Ζηνόζη , η οποία παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της νέας Λαιονικής χρονιάς, μεταξύ άλλων, ανέφερε τον βασικό στόχο που είναι η διενέργεια δωρεάν προληπτικού ελέγχου της λειτουργίας της όρασης σε μικρά παιδιά και σε μη συνεργάσιμους ασθενείς με το φορητό διαθλασίμετρο που αγόρασε η Λέσχη και κάλεσε όλους να βοηθήσουν για την επίτευξή του.
Η Λέσχη ευχαριστεί θερμά όλους τους καλεσμένους που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση.