Ουζερί του Τερζάκη

Παρουσίαση νέων μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου


Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Φοιτητών & Αποφοίτων ΕΑΠ, διοργανώνουν παρουσίαση των νέων μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου (αίθουσα «Καστελλάκη»).

Κεντρικός ομιλητής της παρουσίασης, θα είναι ο Καθηγητής Καρδάσης Βασίλης, Πρόεδρος του ΕΑΠ.

Θα πραγματοποιηθεί γενική παρουσίαση του Πανεπιστημίου, της δομής και της διάρθρωσης των νέων μεταπτυχιακών, ενώ θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα παρακάτω προγράμματα από τους αντίστοιχους Καθηγητές:

«Κοινωνική και Aλληλέγγυα Οικονομία»

Γιώργος Γριτζάς, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μέλος ΣΕΠ του ΕΑΠ

«Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία»

Γιάννης Ζαϊμάκης, Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κοινωνικής Ανάλυσης και Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Έρευνας στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, μέλος ΣΕΠ του ΕΑΠ.

Βαγγέλης Τζούκας, Καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, μέλος ΣΕΠ του ΕΑΠ.

«Δημόσια Ιστορία»

Χάρης Αθανασιάδης, Καθηγητής στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μέλος ΣΕΠ του ΕΑΠ.

Με το πέρας των παρουσιάσεων θα ακολουθήσει συζήτηση.

* Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια ΑΕΙ της χώρας και το μοναδικό με καταξιωμένη εμπειρία δύο δεκαετιών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.