Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ολοκληρώνεται σήμερα το έργο ασφαλτόστρωσης στην Λ. Στ. Καζαντζίδη


Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Νίκου Σκουλά

Τις τελευταίες εργασίες ασφαλτόστρωσης στην λ. Στ. Καζαντζίδη στη Νέα Αλικαρνασσό, στο ρεύμα ανόδου προς την Καλλιθέα, παρακολούθησε από κοντά σήμερα Τετάρτη ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337




Πρόκειται για το τελευταίο στάδιο ενός σημαντικού έργου της Περιφέρειας Κρήτης, που περιλάμβανε τεχνικές εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας σε μήκος 2,5 χιλιομέτρων από τον ανισόπεδο κόμβο Αλικαρνασσού έως τον ισόπεδο κόμβο Καλλιθέας. Ταυτόχρονα έγιναν εργασίες αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ.



Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς, σε δήλωσή του επεσήμανε: «Βλέπουμε να ολοκληρώνεται σήμερα μια πολύ σημαντική, αλλά και δύσκολη παρέμβαση της Περιφέρειας Κρήτης στο πολεοδομικό συγκρότημα του Ηρακλείου. Η πολιτική προστασία της ευρύτερης περιοχής θωρακίστηκε, οι συνθήκες οδικής ασφάλειας βελτιώθηκαν, η καθημερινότητα των διερχόμενων οδηγών αναβαθμίστηκε. Ακολουθώντας τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, τα στελέχη της Υπηρεσίας μας, με την συνεργασία της Αστυνομικής Δ/νσης Ηρακλείου και των διερχόμενων οδηγών, πέτυχαν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε για την συνεργασία και ζητούμε κατανόηση για την αναγκαία αλλά σύντομη δυσχέρεια στην κίνηση. Συνεχίζουμε!».