Για δεύτερη χρονιά φέτος, τo "Αλάτι" στην Αγία Πελαγία μας περιμένει μεσημέρι και βράδυ για να μας προσφέρει απίστευτα πιάτα Μεσογειακής κουζίνας με την υπογραφή του Σεφ Πέτρου Κοσμαδάκη!
Πιστοποιημένη Κρητική κουζίνα, δίπλα στο κύμα - κυριολεκτικά - στο Αλάτι θα δοκιμάσετε μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα επιλέγοντας από ένα εκλεπτυσμένο μενού που ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, θα δροσιστείτε με μπύρα, θα απολαύσετε επιλεγμένες ετικέτες κρασιού ή θα γευτείτε ένα κοκτέιλ, γεμίζοντας με την θετική ενέργεια του πανέμορφου κόλπου της Αγίας Πελαγίας.
Λεπτομέρεια, που δείχνει όμως την φιλοσοφία του χώρου, το γεγονός ότι σε όλα τα πιάτα χρησιμοποιούν βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μπαχαρικά & αρωματικά βότανα της E. Kabrianis Family & φυσικό θαλασσινό αλάτι.