Ουζερί του Τερζάκη

Συνεχίζονται και σήμερα τα Αικατερίνεια 2017


Συνεχίζονται την Τρίτη 18-7-2017, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης, και για τρίτη ημέρα, οι γνωστές πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017, οι οποίες πραγματοποιούνται επί 32 συνεχή χρόνια στην ομώνυμη Συνοικία της Πόλης μας.
*20.45 Προσέλευση Κοινού

*21.00 *Η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου ξαναχτυπά με την θεότρελη κωμωδία της Λίλιαν Δημητρακοπούλου «Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ».

Το έργο είναι μια κωμωδία -παρωδία του πασίγνωστου έργου Ρωμαίος και Ιουλιέτα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ αλλά – σύμφωνα με το έργο- με έναν θίασο άλλα ντ’ άλλων !!!! Μία μεθυσμένη σκηνοθέτης που εισβάλει μέσα στην σκηνή ενώ το έργο παίζεται, μια «μικρή» Ιουλιέτα 45 χρονών(!),ένας Ρωμαίος που ξεχνάει τα λόγια του, ένας ηθοποιός για 5 ρόλους ,σκηνικά να γκρεμίζονται, ένας ανήσυχος σκύλος, μία πωλήτρια καλλυντικών, ένας αδέξιος μάστορας, μία δευτεροκλασάτη ηθοποιός, ένας φαντασμένος γόης, μια οξύθυμη αναρχική και ένας αγαθός γίγαντας, αποτελούν το καστ όπου υπό τον ρυθμό ενός ανίδεου DJ κινούνται ανάμεσα σε ένα ετοιμόρροπο σκηνικό. Θα καταφέρει η ανισόρροπη σκηνοθέτης να σώσει τα προσχήματα ή όλα τα παραπάνω θα μετατρέψουν την πιο θλιβερή ιστορία αγάπης που γράφτηκε ποτέ σε μία καταστροφική παράσταση;

Διανομή με σειρά εμφάνισης: Γεωργία Μαυρογιάννακη, Στέλλα Κορνίλη, Νίκος Μανιάς, Κλεοπάτρα Βρεττού, Κωνσταντίνα Αγγελίδη, Μαρίνα Στεφανάκη, Μαρία Μακράκη, Αντώνης Βούρλος και Γιάννης Λαμπράκης

Σκηνικά - Αντώνης Βούρλος. Επιμέλεια - ζωγραφική σκηνικού - Γιάννης Λαμπράκης

Μουσική επιμέλεια - Μάνος Μανιάς, Κοστούμια - Ειρήνη Μιλαθιανάκη, Αφίσα - Γιάννης Λαμπράκης, Χορογραφία - Μαρία Φαρσάρη.


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 8-9μμ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΡΓΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ,, ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΦΕΤΙΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ, ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.