Πλουμή - Παραγιουδάκης

Survivor 24ωρη ψηφοφορία: Ποια είναι η πρώτη τριάδα!


Δείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την κρίσιμη 24ωρη ψηφοφορία του Survivor. Ποιοι παίκτες βρίσκονται στην πρώτη τριάδα και ποιο άτομο έκανε την έκπληξη!


Σε ένα έκτακτο «Συμβούλιο του Νησιού» στο χθεσινό συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την έναρξη της 24ωρης ψηφοφορίας σύμφωνα με την οποία θα έχουν τη δυνατότητα οι τηλεθεατές να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους παίκτες ανάμεσα στους εννέα εναπομείναντες διαγωνιζόμενους. Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί έως τώρα η ψηφοφορία, σύμφωνα με διαρροές.

Οι παίκτες του Survivor που έχουν παραμείνει, θα αποχωρήσουν την επόμενη φορά διαφορετικά. Ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μπο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την ομάδα των Διασήμων και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζυ από την ομάδα των Μαχητών, θα κριθούν από το κοινό με νέους κανόνες.

Οι εννέα παίκτες του Survivor τέθηκαν στη διάθεση του κοινού μετά τα μεσάνυχτα με την κρίσιμη 24ωρη ψηφοφορία που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη στη 1 τα ξημερώματα. Βάση των ψήφων, θα δημιουργηθεί μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους. Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους στην σχετική λίστα που θα έχει ήδη δημιουργηθεί.

Με άλλα λόγια, μετά τους αγώνες ασυλίες και αφού η ηττημένη ομάδα υποδείξει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση, θα ανακοινώνει αμέσως ο Σάκης Τανιμανίδης στο «Συμβούλιο του Νησιού» ποιος παίκτης αποχωρεί. με βάση τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας (ο λιγότερο δημοφιλής). Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις μέχρι να φτάσουμε στην τελική φάση.


Στο τρέιλερ του 70ου επεισοδίου, οι παίκτες φαίνονται αμήχανοι για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Όλοι δηλώνουν ότι έχουν περιέργεια για το πώς βλέπει ο κόσμος τα πράγματα από τις τηλεοπτικές οθόνες του. Ωστόσο, είναι μιε εξέλιξη που αρέσει σε όλους, αφού είναι δίκαιη και θα δείξει ποια είναι η προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Η ψηφοφορία υπενθυμίζουμε θα βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor; Ποια ομάδα θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες!



click newsit.gr