Πλουμή - Παραγιουδάκης

Στο Ηράκλειο Ρεχάγκελ και οικογένεια Ζαγοράκη (photos)


Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004 με την Inter for Ever καθώς ξεκίνησαν οι αφίξεις των συμμετεχόντων.
Από το μεσημέρι βρέθηκε στο Ηράκλειο ο Γιάννης Τοπαλίδης που έσπευσε το απόγευμα στο αεροδρόμιο με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου για να υποδεχτούν τον άλλοτε Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής μας ομάδα, Ότο Ρεχάγκελ και τον αρχηγό Θοδωρή Ζαγοράκη με την οικογένεια του ενώ αργότερα αναμένεται ο Γιώργος Καραγκούνης.
Και οι δύο θρύλοι της Εθνικής που έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησαν με ενθουσιασμό για το γεγονός ότι επιστρέφουν σε ένα γήπεδο που τους έχει χαρίσει νικηφόρα αποτελέσματα με έναν κόσμο που έχει ένθερμα αγκαλιάσει την ομάδα καλώντας τον να πράξει το ίδιο και την Τετάρτη!





Στα αξιοσημείωτα της άφιξης ήταν η παρουσία μίας ελληνικής ερασιτεχνικής ομάδας Ελλήνων ομογενών της Γερμανίας με την ονομασία «Μακεδονική», η οποία έκανε διακοπές στην Χερσόνησο και εξεπλάγην που συνάντηση τον Ότο Ρεχάγκελ και τον Θοδωρή Ζαγοράκη έχοντας μάλιστα και ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Γερμανό προπονητή.