Πλουμή - Παραγιουδάκης

Silver Alert για τον 83 Γ. Χλουβεράκη


Κορυφώνεται η αγωνία των οικείων του Γ. Χλουβεράκη από το Παλαίκαστρο Σητείας, ο οποίος την περασμένη Τρίτη πήγε στο χωράφι του να κλαδέψει και δεν ξαναγύρισε στο σπίτι του.

Καθώς περνούν τα 24ωρα και ο 83χρονος παραμένει εξαφανισμένος η αγωνία οικείων και συγχωριανών του μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση το πρωί του Σαββάτου και ώρα 7 να συγκεντρωθούν στην πλατεία του Παλαίκαστρου για την αναζήτησή του.

Η οικογένειά του καλεί όσους μπορούν να πάρουν μέρος στην προσπάθεια για την ανεύρεση του αγαπημένου τους προσώπου.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η γραμμή ζωής "Silver Alert" εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση δίνοντας στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον 83χρονο άνδρα.

Άκαρπες απέβησαν οι προσπάθειες των αρχών και σήμερα Παρασκευή για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου στην ξηρά και όχι στη θάλασσα αφού δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής ενδείξεις ότι μπορεί να κατευθύνθηκε προς θαλάσσια τοποθεσία.

Yπενθυμίζεται ότι ο ηλικιωμένος από το Παλαίκαστρο Σητείας που πήγε να κλαδέψει χωράφι την περασμένη Τρίτη έχει ύψος 1,68 και βάρος 70-75 κιλά. Έχει μαύρα μάτια, φαλάκρα, μουστάκι και σκούρο δέρμα. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μακρυμάνικο καφέ πουλόβερ και από μέσα καρό πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Φορούσε επίσης ένα σκούρο καπέλο τύπου τζόκεϊ.