Πλουμή - Παραγιουδάκης

Σε ποια θέση θα διαγωνιστεί η Ελλάδα στον τελικό της Eurovision; (video)


Ο Α΄ημιτελικός της Eurovision 2017 είχε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Ελλάδα. Η Demy με το This Is Love πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, καταχειροκροτήθηκε και πέρασε στις 10 χώρες που πήραν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, το ερχόμενο Σάββατο.



Μετά το τέλος της μουσικής βραδιάς, οι συντελεστές από τις 10 χώρες που εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision 2017 έδωσαν συνέντευξη τύπου. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την σειρά εμφάνισης των χωρών το Σάββατο. Η Ελλάδα κληρώθηκε να εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της βραδιάς, δηλαδή σε μία από τις θέσεις 14 έως 26. Στο δεύτερο μισό κληρώθηκε και η Κύπρος. Στατιστικά, οι χώρες που εμφανίζονται στο δεύτερο μέρος ευνοούνται στην ψηφοφορία.

Σύμφωνα με την κλήρωση, στο πρώτο μέρος θα εμφανιστούν: Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν, Πορτογαλία, Πολωνία, Αρμενία και στο δεύτερο μέρος: Ελλάδα, Σουηδία, Αυστραλία, Κύπρος, Βέλγιο.

Την ακριβή θέση εμφάνισης της Demy και του This Is Love θα την μάθουμε τα ξημερώματα της Παρασκευής, αφού θα έχει ολοκληρωθεί και ο Β΄Ημιτελικός.

Eurovision 2017- Η Demy μιλά για όλα μετά την πρόκριση για τον τελικό - Τα γούρια


Ευχαριστημένη όπως είναι λογικό, δηλώνει η νεαρή τραγουδίστρια που κατάφερε με το "This Is Love" του Δημήτρη Κοντόπουλου και σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του φετινού διαγωνισμού της Eurovision.
Μετά τη συνέντευξη Τύπου αλλά και την κλήρωση που έγινε και από την οποία αποφασίστηκε να λάβει μέρος στο β’ μέρος του τελικού η Demy έφτασε στο ξενοδοχείο που μένει στο Κίεβο με το πούλμαν και κατέβηκε κρατώντας την ελληνική σημαία.
Εκεί την περίμεναν πολλοί θαυμαστές της αλλά και δημοσιογράφοι και η Demy έχοντας δίπλα της την ελληνική "Dream Team" του διαγωνισμού, δηλαδή τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Φωκά Ευαγγελινό, έκανε τις πρώτες δηλώσεις αποκαλύπτοντας αν είχε αγωνία, αλλά και τι... γούρια έχει πάρει μαζί της στο Κίεβο, ενώ μάλιστα όπως θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο, είπε και με ποιο πρόσωπο θέλησε να μοιραστεί τηλεφωνικά τη χαρά της πρόκρισης.
Το Σάββατο λοιπόν το βράδυ, η Demy μαζί με τους συνεργάτες της επί σκηνής, υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν...!






click newsit.gr