Πλουμή - Παραγιουδάκης

Επαφές της Ένωσης ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ με Λιμεναρχείο, Ελληνική Αστυνομία, Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας


Συνεχίζονται οι επαφές των μελών της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Νομού Ηρακλείου ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ με εκπροσώπους φορέων και αρχών εν’ όψη της νέας τουριστικής περιόδου.




Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου κ. Ι. Κανακουσάκη, την Διοικητή της Τουριστικής Αστυνομίας Ηρακλείου κ. Ελ.Μπαντουβά, τον Λιμενάρχη Ηρακλείου κ. Ευθ. Δουβή, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Απ. Φιλιππή, καθώς και τον Αερολιμενάρχη κ. Γ. Πλιάκα, με τους οποίους και συζητήθηκαν θέματα των αρμοδιοτήτων τους. Παράλληλα, μεταφέρθηκαν στους αρμοδίους προβληματισμοί και ζητήματα που απασχολούν τα 600 και πλέον μέλη της Ένωσης, έτσι ώστε εγκαίρως να δοθούν οι κατάλληλες λύσεις και να βελτιωθούν οι συνθήκες φιλοξενίας των χιλιάδων ξένων επισκεπτών που αναμένονται στον τόπο μας.


Στις συναντήσεις συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Χριστοδουλάκης, η Αντιπρόεδρος Πέπη Χατζημαρκάκη, καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Αν. Κρήτης Μανώλης Αγιομυργιαννάκης.