Πλουμή - Παραγιουδάκης

Φόρτωσαν τα κρητικά προϊόντα ...αλλά το πλοίο δεν έφυγε!


Στο λιμάνι του Ηρακλείου παρέμεινε καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας και μέχρι και αυτή την ώρα το πλοίο των Μινωικών Γραμμών το οποίο χθες φόρτωσε τις νταλίκες με τα αγροτικά προϊόντα από Μεσαρά και Ιεράπετρα ενώ επιβιβάστηκαν και επιβάτες χωρίς ωστόσο να αναχωρήσει για τον Πειραιά.

Εξάλλου , από νωρίς χθες το απόγευμα οι αγρότες βρέθηκαν στο λιμάνι προκειμένου να σιγουρέψουν ότι τα προϊόντα τους θα φορτωθούν στο πλοίο. Σύμφωνα με πληροφορίες το πλοίο της γραμμής θα αναχωρήσει εντός της ημέρας χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ώρα αναχώρησης του.
Στο μεταξύ, σήμερα θα επισκεφθούν τον εισαγγελέα Πειραιά ο Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φαιστού κ Μανώλης Ορφανουδάκης με τον νομικό σύμβουλο του συλλόγου προκειμένου να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της ΠΝΟ αλλά και κατά παντός υπευθύνου ενώ ο σύλλογος προχωρά και σε αγωγές με αφορμή και τις καταστροφές που έχουν υποστεί τα προϊόντα τους από την απεργία της ΠΝΟ που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Σήμερα αποφασίζουν οι ναυτεργάτες

Τη συνέχιση ή μη των απεργιακών της κινητοποιήσεων πρόκειται να αποφασίσει σήμερα, Παρασκευή, η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), μετά και τη συνάντηση που είχαν χθες οι εκπρόσωποι των ναυτεργατικών σωματείων με τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσο Πετρόπουλο.



click ekriti.gr