Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ενημερωτική εκδήλωση για τα 25 χρόνια του προγράμματος LIFE


Με αφορμή την συμπλήρωση 25 ετών από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Χρηματοδοτικού Προγράμματος LIFE, καθώς και την έγκριση της Οδηγίας για τους οικοτόπους στην οποία βασίστηκε η δημιουργία του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Προστατευόμενων Περιοχών NATURA 2000, το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE διοργανώνουν και σας προσκαλούν στην “Εκδήλωση Ενημέρωσης και Εορτασμού των 25 χρόνων του Προγράμματος LIFE”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, 9:30 – 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πράσινου Ταμείου, στη Βίλα Καζούλη, στην Κηφισιά.


Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρης Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Το πρόγραμμα LIFE αποτέλεσε τον κορμό ανάπτυξης πολλών και σημαντικών δράσεων και παρεμβάσεων για το περιβάλλον στην Ευρώπη. Εμείς ως Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης δεν θα μπορούσαμε να μην συμμετάσχουμε σε αυτό, συμβάλλοντας στην αειφόρο ανάπτυξη και στην εφαρμογή των σκοπών και των στόχων της στρατηγικής Ευρώπη 2020, επιτυγχάνοντας χρηματοδότηση για σημαντικά έργα για τον τόπο μας, όπως είναι το: Ανάπτυξη και Επίδειξη ενός Εργαλείου Υποστήριξης της Πρόληψης Αποβλήτων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση – WASP – Tool παλαιότερα και το Food for Feed (F4F) – Τροφή από Τρόφιμα που υλοποιείται αυτό το διάστημα».