Ουζερί του Τερζάκη

Χαμός στον ΒΟΑΚ - Χάλασαν οι κάμερες και τους καταγράφουν όλους από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο!


Μεγάλη αναστάτωση έχουν προκαλέσει στους διερχόμενους οδηγούς, στο μεγαλύτερο μέρος του ΒΟΑΚ, από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο, βλάβη σε κάμερες ραντάρ που ελέγχουν το όριο ταχύτητας.


Χιλιάδες είναι τα τηλεφωνήματα από οδηγούς, κυρίως σε αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι, καθώς οι κάμερες γράφουν αδιακρίτως τους πάντες, ανεξάρτητα με τι ταχύτητα οδηγούν τα αυτοκίνητά τους.

Οι οδηγοί βλέποντας το κωμικοτραγικό της υπόθεσης, καλούν το 100, όπου τους επιβεβαιώνουν τη βλάβη των ραντάρ. Ωστόσο έχουν καταγραφεί μέσα σε λίγη ώρα χιλιάδες κλήσεις για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, ακόμα κι αν κάποιος πηγαίνει με 30, 40 ή και 50 χλμ. την ώρα.

Όλοι όσοι έχουν περάσει, ή πρόκειται να περάσουν, μπορούν να καλέσουν σε αυτό το νούμερο μπορούν να καλούν (Τμήμα του νομού Ρεθύμνου): 2831 061601 για να σβηστούν οι κλήσεις τους, ενώ σε αυτό το νούμερο 2810 274071 μπορούν να καλούν οι οδηγοί του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σε ολόκληρο το τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα της Κρήτης, υφίσταται το πρόβλημα, αφού οι κάμερες καταγραφής ορίων ταχύτητας φαίνεται να έχουν υποστεί βλάβη.

   
ΡεπορτάζΛευτέρης Κουμαντάκης - click neakriti.gr