Πλουμή - Παραγιουδάκης

"Μηχανόβολτα" στα Κρητικά βουνά


Ο Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Σκαλανίου και το ADVride.gr σας καλούν σε ένα Κρητικό μοτοσυκλετιστικό τριήμερο στις 29-30/4/2017 και 1/5.

Αναλυτικά το κάλεσμα:
"Πολλά χιλιόμετρα σε επαρχιακούς δρόμους της κεντρικής και ανατολικής Κρήτης, βουνά, θάλασσες, τοπία άγνωστα ακόμα και για πολλούς ντόπιους, περιμένουν να τα ανακαλύψουμε με τη μεγάλη παρέα του ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ και του ADVride.
Ξεκίνημα νωρίς το πρωί του Σαββάτου από Ηράκλειο . Το ραντεβού μας για το Σάββατο πρωί θα είναι στο Casa Streat στην νέα Αλικαρνασσό 7:30, θα ξεκινήσουμε να μαζευόμαστε από πολύ νωρίς το πρωί μιας και θα έχουμε φίλους που θα έρθουν με το καράβι. Ξεκινάμε να ντυνόμαστε στις 8:20 και 8:30 αυστηρά κουμπώνουμε πρώτη με όλο μας τον εξοπλισμό και την καλή διάθεση για ένα υπέροχο τριήμερο με πολλές εναλλαγές σε βουνά και θάλασσες. Με πρώτη διανυκτέρευση στη Κάτω Ζάκρο ύστερα από εκατοντάδες χιλιόμετρα και διασχίζοντας πολλές δεκάδες Κρητικά χωριά.
Θέλετε σκηνή στη παραλία; Είστε τύπος της χλιδής και προτιμάτε ξενοδοχείο; Κανένας δε θα μείνει παραπονεμένος.
Η δεύτερη μέρα θα έχει άλλες διαδρομές, πάλι πολλά και όμορφα χιλιόμετρα καθώς με διανυκτέρευση αυτή τη φορά στο Ηράκλειο και ομαδική νυχτερινή έξοδο για να δείξουμε τα κατατόπια ειδικά σε όσους έρθουν από ηπειρωτική Ελλάδα.
Τρίτη μέρα, η πιο λάιτ, ελπίζουμε να έχει και μία έκπληξη καθώς και διαγωνισμό με έπαθλο - τι άλλο - μερικά μπουκάλια ρακή.
Mέ την βοήθεια του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστων Σκαλανίου www.symoska.gr εξασφαλίστηκαν οι παρακάτω ακτοπλοϊκές εκπτώσεις :
-50% έκπτωση στις ΑΝΕΚ στα εισιτήρια αναβάτη, συνεπιβάτη και μοτοσυκλέτας. Η έκπτωση ισχύει για εισιτήριο με καμπίνα. Ευχαριστούμε πολύ την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης, γνωστή ως ANEK Lines που στηρίζει την προσπάθεια μας
Σας περιμένουμε να συνταξιδεύσουμε μαζί, πάντα όμως τηρώντας τους κανόνες ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς, με μηχανή σε άριστα λειτουργική κατάσταση καθώς και με πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας για αναβάτη και τυχόν συνεπιβάτη. Κανονίστε από τώρα τα ρεπό σας και απολαύστε μία ξεχωριστή βόλτα με τις παρέες των ADVride.gr και ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ."