Πλουμή - Παραγιουδάκης

Την Παρασκευή στο Ρέθυμνο το τελευταίο αντίο στον κρητικό Υποστράτηγο


Μουδιασμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί την τραγωδία στους κόλπους των Ενόπλων Δυνάμεων με θύματα 4 Αξιωματικούς. 


Τέσσερις οικογένειες ντύθηκαν στα μαύρα μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου σε δύσβατη περιοχή της Ελασσόνας. Ανάμεσα στα τέσσερα θύματα 
είναι και ο Κρητικός Υποστράτηγος των Τεθωρακισμένων Ιωάννης Τζανιδάκης από την Ελεύθερνα Μυλοποτάμου ο οποίος ανέλαβε υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς στις κρίσεις του περασμένου Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το ekriti.gr, η κηδεία του άτυχου Υποστρατήγου θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής (21/4) στον τόπο καταγωγής του από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του θα μεταφερθεί το πρωί της ίδιας ημέρας στην Κρήτη με αεροσκάφος C-130.

Η Ελεύθερνα έχει βυθιστεί στο πένθος καθώς πριν από λίγα 24ωρα, ο Αξιωματικός που επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο, ήταν στο χωριό μαζί με την οικογένειά του για να γιορτάσει τις ημέρες του Πάσχα...

Οι κηδείες των υπολοίπων θυμάτων

Η εξόδιος ακολουθία του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου(ΤΘ) θα τελεσθεί την Παρασκευή στις 10 το πρωί στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Η εξόδιος ακολουθία του ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα θα τελεσθεί αύριο στις 12 το πρωί στη Λάρισα και η εξόδιος ακολουθία του υπολοχαγού(ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή θα τελεσθεί αύριο στις 5:30 το απόγευμα, επίσης στη Λάρισα.

click ekriti.gr