Πλουμή - Παραγιουδάκης

Αποκαλυπτήρια για τον ΑΣΚΑ "Ηράκλειο" (video)


Την πρώτη επίσημη εμφάνιση μπροστά στο κοινό της πόλης θα κάνει την Κυριακή στις 14:30, στο Κλειστό στα «Δύο Αοράκια», η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο «Ηράκλειο». Ένα περίπου χρόνο μετά τη δημιουργία της, έρχεται να συστηθεί στον κόσμο, ζητώντας την υποστήριξη του στο νέο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει τον καινούργιο χρόνο.

Αντίπαλος της θα είναι οι έμπειροι Αετοί Κρήτης από τα Χανιά. «Είναι η πρώτη φιλική αναμέτρηση μπροστά σε κόσμο, στη γενέθλια ημερομηνία και θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας γνωρίσει», τονίζει στη «Νέα Κρήτη» ο προπονητής και παίκτης της ομάδας, κ.Μάξιμος Χατζιδάκης, ο οποίος εμφανίζεται ικανοποιημένος από την αγωνιστική βελτίωση του «Ηρακλείου». «Έχουμε βελτιωθεί αρκετά όλο αυτό το διάστημα ενώ έρχονται και καινούργια παιδιά. Θέλουμε μέσα από τα παιχνίδια να μαζέψουμε εμπειρίες και σιγά σιγά να γίνουμε πιο δυνατοί. Ζητάμε από τον κόσμο να μας υποστηρίξει. Η παρουσία του είναι μία σημαντική βοήθεια για μας».

Όπως επισημαίνει ο προπονητής του ΑΣΚΑ «Ηράκλειο», στόχος της ομάδας του είναι κάθε παιχνίδι να είναι μία μικρή γιορτή τόσο για τους αγωνιζόμενους όσο και για το κοινό που θα παρακολουθεί τα παιχνίδια.




Η ομάδα αξίζει της στήριξης του κόσμου του Ηρακλείου που βρίσκεται στο πλευρό των ομάδων μπάσκετ. Αξίζει όμως και της στήριξης των φορέων της πόλης για την δημιουργία κατάλληλης υλικοτεχνικής υποδομής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κάθε αθλητής θα πρέπει να έχει το δικό του αγωνιστικό αμαξίδιο κάτι που γίνεται στην παρούσα φάση με… δανεικά ως επί το πλείστον αμαξίδια αφού μόλις τρία ανήκουν στο σύλλογο! Το κόστος του κάθε αμαξίδιου ανέρχεται στα 4500 ευρώ και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, αυτό μπορεί να καλυφθεί μόνο μέσω χορηγιών.

Μία νέα αθλητική προσπάθεια λοιπόν έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο και χρειάζεται την υποστήριξη όλων. Κυριακή στις 14:30 στα "Δύο Αοράκια" με ελεύθερη είσοδο για το κοινό!

Την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο «Ηράκλειο» αποτελούν οι: Χατζιδάκης Μάξιμος, Στυλιανακάκης Εμμανουήλ, Παναγιώτης Χριστόφορος, Σταματάκης Στράτος, Μπουχαλάκης Αντώνης, Μαυράκης Μανώλης, Χουρδάκης Μανώλης, Ψαράκης Μιχάλης, Ζβέτσοφ Αλέξανδρος, Κοκκινάκης Σταύρος και Κυριακούδη Ειρήνη.

Ρεπορτάζ Μαρία Πετρούτσου - klik neakriti.gr