Ουζερί του Τερζάκη

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Η αυτοφροντίδα είναι αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια" διοργανώνει το Κ.Η.Φ.Η Αγίας Τριάδας του Δήμου Ηρακλείου


Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Η αυτοφροντίδα είναι αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια" διοργανώνει την Τρίτη 28 Ιουλίου στις 10:00, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων(ΚΗΦΗ) Αγίας Τριάδας του Δήμου Ηρακλείου, στο χώρο του Κέντρου.


Ουζερί του Τερζάκη: Aπό το 1978 σε ένα ήσυχο, γραφικό σοκάκι του Ηρακλείου δίπλα στο λιμάνι, το εστιατόριο που προσφέρει γεύσεις γνήσιες, αυθεντικές, προερχόμενες από τη μακραίωνη Κρητική παράδοση, με αγνά υλικά και πολύ μεράκι.




Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι θα είναι η Ψυχολόγος Μεταξία Μαρτσουκλάκη Ψυχολόγος, η νοσηλεύτρια Αθανασία Μαργελάκη η Κοινωνική Λειτουργός Ηλία Γκουμπέτη και η καθηγήτρια χορού Μαρία Μπερδεκλή.