Ουζερί του Τερζάκη

Η ανάγκη για τρένο στην Κρήτη, στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τον Χάρη Μαμουλάκη


Σε εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Δικτύου Κινητικότητας στην Ύπαιθρο (ERMN)

Στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταφέρει, μεταξύ άλλων, την ανάγκη για ένα μέσο σταθερής τροχιάς, ένα τρένο στην Κρήτη, ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.




Ειδικότερα, την Πέμπτη 6/11 ο Χάρης Μαμουλάκης θα συμμετάσχει σε εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Δικτύου Κινητικότητας στην Ύπαιθρο (ERMN) στις Βρυξέλλες, η οποία επικεντρώνεται στο δικαίωμα της μετακίνησης και την αντιμετώπιση της φτώχιας στις μεταφορές, για μια πιο δίκαιη Ευρώπη.

Οι ομιλητές αναμένεται να συζητήσουν τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε επίπεδο πολιτικής και χρηματοδοτήσεων, τη βελτίωση των συνδέσεων, την άμβλυνση ζητημάτων προσιτότητας, τις αναγκαίες πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν σε επίπεδο ΕΕ, καθώς και τη διασφάλιση κατανομής πόρων στοχευμένα σε τοπικά επίπεδα, σύμφωνα με τα εκάστοτε εθνικά σχέδια.