Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου για την επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών – Πώς θα λειτουργήσουν οι Δημοτικές Υπηρεσίες την Παρασκευή 28/2
Στο Παγοποιείον. Στο χώρο μας το παρελθόν συναντάει το παρόν. Στο παρόν διαμορφώνουμε το μέλλον. Ανανεωθήκαμε και σας περιμένουμε για να σπάσουμε μαζί τον πάγο. Απολαύστε το καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας και γίνετε και εσείς μέρος της ιστορίας μας.
Με την συμπλήρωση δυο ετών από την τραγωδία των Τεμπών, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Η τραγωδία των Τεμπών παραμένει ένα ανοιχτό τραύμα στην ελληνική κοινωνία. Για να κλείσει, χρειάζεται αλήθεια και δικαιοσύνη. Και αυτό είναι ευθύνη της ελληνικής Πολιτείας.
Ο Δήμος Ηρακλείου σέβεται το δικαίωμα των εργαζόμενων στην απεργία. Εκτιμώντας τη συμμετοχή τους, την 28η Φεβρουαρίου 2025, μετά τις 10.30, ο Δήμος θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας. Για την ήδη προγραμματισμένη υποδοχή πολιτών στις Δημοτικές Υπηρεσίες την 28η Φεβρουαρίου, μετά τις 10.00, οι αρμόδιες Υπηρεσίες καλούνται να προβούν στον κατάλληλο αναπρογραμματισμό».