Πλουμή - Παραγιουδάκης

Εικαστική απεικόνιση της Κνωσού σε τοιχογραφίες μεγάλων διαστάσεων στον κόμβο Κνωσού – ΒΟΑΚ


Κοινή προσπάθεια της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου, της 4ης Δημοτικής Κοινότητας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη

Καλλιτεχνική αναπαράσταση της Κνωσού εμπνευσμένη από τις τοιχογραφίες του Μινωικού ανακτόρου θα μπορούν να θαυμάσουν σε λίγο διάστημα οι χιλιάδες οδηγοί που διέρχονται από τον κόμβο Κνωσού προς το ΒΟΑΚ.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337





Πρόκειται για μια κοινή προσπάθεια της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου, της 4ης Δημοτικής Κοινότητας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη κατόπιν πρωτοβουλίας του πρώην βουλευτή Στέλιου Ματζαπετάκη.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, το εμβληματικό εικαστικό έργο θα φιλοτεχνηθεί σε μια σε μεγάλη επιφάνεια, σε χώρο που έχει καθοριστεί. Η καλαίσθητη παρέμβαση θα ξεκινήσει να υλοποιείται την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί.



Οι διοργανωτές της εκδήλωσης απευθύνουν πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται, να συμμετέχουν σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία, που θα στολίσει ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του Ηρακλείου. Οι τελευταίες λεπτομέρειες του εγχειρήματος εξετάστηκαν σε συνάντηση στην οποία πήραν μέρος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Γιώργος Τσαγκαράκης, η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Φιλαρέτη Δαφέρμου- Χρονάκη, η πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Δωροθέα Βρούχου, ο πρώην Βουλευτής Στέλιος Ματζαπετάκης και εκπρόσωποι φορέων.