Πλουμή - Παραγιουδάκης

Η 23η Γενική εκλογοαπολογιστικη και συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων της πρώην Παγκρήτιας Τράπεζας


Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η ιστορική όπως έχει τονισθεί, 23η Γενική εκλογοαπολογιστικη και συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων της πρώην Παγκρήτιας Τράπεζας.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337



Στην συνέλευση που διεξήχθη στην αίθουσα ΜΙΝΩΣ του ξενοδοχείου Atlantis έδωσαν το παρόν εργαζόμενοι από όλη την Κρήτη ενώ χαιρετισμό έκανε ο κ. Κουρλετακης εκ μέρους της Διοίκησης της Τράπεζας εκπροσωπώντας την Διευθυνουσα Σύμβουλο και Βρεττού καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΟΤΟΕ κ.Σαξωνης.


Παράλληλα μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχαν και συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα , ενδεικτικά από την Αθήνα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, τα Καταστήματα της Πελοποννήσου και της νησιωτικής Ελλάδας κ.α.
Τέθηκαν επί τάπητος σημαντικά θέματα και προβληματισμοί και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα των συμμετεχόντων ενώ παράλληλα ενημερώθηκε το σώμα για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν με την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου ΔΣ.







Κυρίαρχο και παράλληλα ιστορικό σημείο της Γενικής Συνέλευσης αποτέλεσε η τροποποίηση του Καταστατικού και η αλλαγή του ονόματος του Συλλόγου. Απόφαση της ΓΣ είναι να τροποποιηθεί το Καταστατικό ώστε να μπορούν να εγγράφονται μέλη και της Τράπεζας Αττικής ενώ το νέο όνομα του Συλλόγου θα είναι ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ATTICA ΒΑΝΚ ΑΤΕ πρώην ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με δ.τ. ΠΑ.Σ.Ε.Α.Τ. και αναμένεται η κατάθεση των σχετικών, στο πρωτοδικείο και η λήψη σχετικής έγκρισης.