Πλουμή - Παραγιουδάκης

Απειλούνται με λουκέτο οι κάτοχοι των τουριστικών vans


Κοινοβουλευτική παρέμβαση του του Τομεάρχη Υποδομών & Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Χάρη Μαμουλάκη

Τον κίνδυνο λουκέτου που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι τουριστικών vansα αναδεικνύει ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας ως Αναφορά προς τους Υπουργούς Υποδομών & Μεταφορών και Τουρισμού την επιστολή του Σωματείου Εκμισθωμένων Ι.Χ. με Οδηγό (Σ.Ε.Ε.Μ.Ο).


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337




Με την συγκεκριμένη επιστολή, τα μέλη του Σωματείου επισημαίνουν μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους ζητώντας απαντήσεις, ενώ παράλληλα ζητούν να προστατευτούν οι επιχειρήσεις τους και να μην ξεκινήσει η νέα τουριστική σεζόν όντας εγκλωβισμένοι σε μια πλήρως «παράλογη και εχθρική» νομοθεσία.



Ο Χάρης Μαμουλάκης πραγματοποίησε επίσης και συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Ε.Μ.Ο Γιάννη Καραμαλάκη και το μέλος της Διοίκησης Ανδρέα Χατζησυμεών, με τους οποίους συζήτησε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, αναζητώντας λύσεις στα προβλήματά τους.