Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου του ΕΣΔΑΚ ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός


Σύσκεψη εργασίας με τον απερχόμενο Πρόεδρο Ζαχαρία Καλογεράκη και όλα τα στελέχη του ΕΣΔΑΚ για τα τρέχοντα θέματα

Στην έδρα του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Ηρακλείου και νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Αλέξης Καλοκαιρινός, για την διαδικασία παράδοσης - παραλαβής από τον απερχόμενο Πρόεδρο Ζαχαρία Καλογεράκη.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337




Υποδεχόμενος τον Αλέξη Καλοκαιρινό ο Ζαχαρίας Καλογεράκης, έκανε αναφορά στα πεπραγμένα του Συνδέσμου, στην πορεία υλοποίησης των έργων, τον σχεδιασμό και τους στόχους του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων Κρήτης – ΠΕ.Σ.Δ.Α.Κ., καθώς και στον επαγγελματισμό των στελεχών του Συνδέσμου που υποστηρίζουν αποτελεσματικά όλες τις δράσεις.





Ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου, Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, αναφέρθηκε στην αναλυτική ενημέρωση που έχει προηγηθεί και στην γενικότερη φιλοσοφία αποκέντρωσης του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. που ξεκίνησε από την απερχόμενη Διοίκηση, επισημαίνοντας ότι είναι ένα στοιχείο που σκοπεύει να συνεχίσει και ο ίδιος. Τόνισε επίσης ότι: «Υπάρχει κάτι πολύτιμο στον Ε.Σ.Δ.Α.Κ.. Αυτή η αποτελεσματικότητα, η τεχνογνωσία, το υψηλό επίπεδο των στελεχών, το οποίο πρέπει να το διαφυλάξουμε και αν γίνεται να το διευρύνουμε. Οι προκλήσεις είναι πολλές και σε προσωπικό επίπεδο, μου αρέσει πολύ αυτό το αντικείμενο. Είναι από τα πιο κεντρικά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο στόχος των κυκλικών πόλεων με τα μηδενικά απόβλητα. Έχουμε λοιπόν ένα πολύ σημαντικό αντικείμενο και θα ήθελα άμεσα να ξεκινήσουμε να βλέπουμε συγκεκριμένα ζητήματα, να προτεραιοποιούμε και να σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα.».

Αμέσως μετά την παράδοση - παραλαβή, ακολούθησε σύσκεψη εργασίας του Προέδρου του Συνδέσμου, Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με την συμμετοχή όλων των υπηρεσιακών στελεχών του Ε.Σ.Δ.Α.Κ., για όλα τα τρέχοντα θέματα του Συνδέσμου και το πρόγραμμα δράσης των επόμενων ημερών.