Πλουμή - Παραγιουδάκης

Η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές της Κυριακής θα είναι η εγγύηση της ενότητας (video)

 


Ο Χάρης Μαμουλάκης στον ΑΝΤ1

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης 14/9 ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Χάρης Μαμουλάκης.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337
Ο Χάρης Μαμουλάκης αναφέρθηκε στις εκλογές για την εκλογή Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λέγοντας ότι η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές της Κυριακής, θα είναι ο εγγυητής της ενότητας, ενώ μίλησε και για τις εξελίξεις της πολιτικής επικαιρότητας.

Τόνισε ότι ο τόπος έχει ανάγκη από ισχυρή Αξιωματική Αντιπολίτευση, υπενθύμισε ότι στον Έβρο, στη Ρόδο, στη Θεσσαλία, οι πολίτες κραυγάζουν με αγωνία «ήμασταν αβοήθητοι», αλλά και τις κυβερνητικές υποσχέσεις μετά την κακοκαιρία «Ιανός» του 2021, για πράξεις και έργα που για ακόμη μια φορά δεν υλοποιήθηκαν. Έχει χάσει πλέον την αξιοπιστία της η κυβέρνηση, επεσήμανε ο Χάρης Μαμουλάκης, λέγοντας ότι το «ευαγγέλιο» για τη διαχείριση και τη θωράκιση από πλημμυρικά φαινόμενα, είναι οι λεκάνες απορροής. «Κάναμε τη σχετική μελέτη το 2018. Πάνω στα αποτελέσματά της βασίστηκαν το "Αιγίς" και το Ταμείο Ανθεκτικότητας και Ανάπτυξης. Η πρόληψη όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας είναι ο σύμμαχός μας απέναντι στην κλιματική κρίση» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Χάρης Μαμουλάκης.