Πλουμή - Παραγιουδάκης

Στον Κατσαμπά ο Αλέξης Καλοκαιρινός

 


Έχουμε σχέδιο παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σε συνοικίες και γειτονιές

Στον Κατσαμπά βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός μαζί με υποψήφιους συμβούλους, στο πλαίσιο των περιοδειών του σε συνοικίες και γειτονιές της πόλης.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337


Συνομιλώντας με κατοίκους και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, ο Αλέξης Καλοκαιρινός είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει στοιχεία και λεπτομέρειες του προγράμματος της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» που οδηγούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. 
Ζητήματα όπως η έλλειψη κοινόχρηστων χώρων, πεζοδρομίων και υποδομών, η κακή κατάσταση των δρόμων αλλά και ασφαλής πρόσβαση των μαθητών στα σχολεία της περιοχής, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν. «Τα προβλήματα είναι κοινά σε πολλές συνοικίες» αναφέρει σε δήλωσή του ο Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας: «Εμείς έχουμε σχέδιο και με ολοκληρωμένες παρεμβάσεις μπορούμε να βελτιώσουμε της ποιότητας ζωής της ζωή των δημοτών».
Υπενθυμίζεται ότι στο πρόγραμμα «Δικαίωμα στην Πόλη» μεταξύ άλλων, προβλέπεται, η δημιουργία μικρών πάρκων στις γειτονιές, πάρκων τσέπης, χώρων άθλησης και αναψυχής, παρεμβάσεις για πόσιμο νερό 24 ώρες το 24ωρο, ολοκληρωμένο σχέδιο για την καθαριότητα και τη διαχείριση απορριμμάτων, αποκεντρωμένη εξυπηρέτηση του δημότη, κ.α..

Αναλυτικά το πρόγραμμα της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη», όπως παρουσιάστηκε από τον Αλέξη Καλοκαιρινό αλλά και στην πλήρη μορφή του, μπορείτε να το διαβάσετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://dikaiomastinpoli.gr/?page_id=8554