Πλουμή - Παραγιουδάκης

«Νέοι Δρόμοι»: Ικανοποίηση για το πολιτιστικό κέντρο στο Αμμούδι

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του νέου πολιτιστικού κέντρου στο Αμμούδι, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Οικοδομικού Συνεταιρισμού ΑΤΕ, η δημοτική μας παράταξη εκφράζει την ικανοποίηση της καθώς ένα ακόμη έργο που είχε δρομολογήσει και εντάξει σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα η προηγούμενη δημοτική αρχή του Κώστα Μαμουλάκη, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.





Πρόκειται για ένα κτίριο πολιτισμού που έρχεται να καλύψει μια περιοχή με έντονη οικιστική ανάπτυξη και αποτελεί το επιστέγασμα μια πολύχρονης προσπάθειας των τοπικών φορέων του Μαδέ, του Αμμουδίου, της Λυγαριάς, του Οικοδομικού Συνεταιρισμού ΑΤΕ, και του Δήμου Μαλεβιζίου.

Να αναφερθεί ότι η σχετική μελέτη χρηματοδοτήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμμουδίου και τον Οικοδομικό, Παραθεριστικό Συνεταιρισμό ΑΤΕ, ενώ το έργο προϋπολογισμού 347.654,67ευρώ εντάχθηκε τον Απρίλιο του 2019 και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020 προσέγγιση CLLD LEADER”.

Ευχαριστίες σε όλες και όλους που διαχρονικά συνετέλεσαν ώστε το έργο αυτό να γίνεται πλέον πράξη.

Οι προσπάθειες για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής πρέπει να ενταθούν και σ’ αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις!