Πλουμή - Παραγιουδάκης

Χάρης Μαμουλάκης: Η Αυτοδιοίκηση βάζει πλάτη και αναπληρώνει την απουσία της Πολιτείας


Την αναγκαιότητα αλλαγής πολιτικής από την πλευρά της Κυβέρνησης της Ν.Δ. αλλά και τις σημαντικές παρεμβάσεις που εξελίσσονται σε εθνικό επίπεδο από την πλευρά της Αυτοδιοίκησης, επισημαίνει με δήλωσή του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου και αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χάρης Μαμουλάκης.



--> Ψάχνεις το ιδανικό κλιματιστικό για τις δικές σου ανάγκες; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Χάρης Μαμουλάκης: «Μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη, γίνεται πλέον αντιληπτό σε όλους ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ, εμμένοντας σε αποτυχημένες πολιτικές, δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να υποστηρίξει ουσιαστικά τις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας ή να ενισχύσει τις μικρές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες. Όλες και όλους αυτούς δηλαδή που δοκιμάζονται σκληρά, όχι μόνο από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, αλλά και από τις ολέθριες συνέπειες της νεοφιλελεύθερης πολιτικής του κ. Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο αυτό, αχτίδα ελπίδας αποτελούν πρωτοβουλίες της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης που εκδηλώνονται τις τελευταίες εβδομάδες ανά την Ελλάδα, με τις οποίες, σε μεγάλο βαθμό, υλοποιούνται οι προτάσεις που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το πρόγραμμα Μένουμε Όρθιοι. Προσπάθειες που ευελπιστούμε να συνεχιστούν, σύμφωνα πάντα με τις, έτσι κι αλλιώς περιορισμένες, δυνατότητες της Αυτοδιοίκησης. Αυτό το γεγονός όμως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσει άλλοθι για τον κ. Μητσοτάκη και την Κυβέρνησή του, την οποία καλούμε - για πολλοστή φορά - να αλλάξει τακτική και να ενστερνιστεί τις προτάσεις που εγκαίρως καταθέσαμε για ουσιαστικά και εμπροσθοβαρή μέτρα στήριξης της οικονομίας και της κοινωνίας μας. Χωρίς να χάσει άλλο χρόνο. Γιατί, κάθε μέρα που περνάει, είναι πολύτιμη».