Πλουμή - Παραγιουδάκης

Τα θέματα της Ιεράπετρας στην ατζέντα της συνάντησης του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη είχε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. 


Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα μεγάλα αναπτυξιακά ζητήματα της περιοχής καθώς και έργα που αφορούν την Περιφέρεια Κρήτης. 

Στο πλαίσιο αυτό ο δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Αρναουτάκη για την θέση του στο θέμα του ΒΟΑΚ ζητώντας και με τη συνδρομή του Περιφερειάρχη να ξεκαθαριστεί το τοπίο στο νομό. Παράλληλα, ενημέρωσε για τα προβλήματα των παραγωγών του πρωτογενή τομέα της περιοχής. 

Τόσο ο Περιφερειάρχης Κρήτης όσο και ο Δήμαρχος Ιεράπετρας εξέφρασαν την στήριξή τους στα αιτήματα του αγροτικού κόσμου και στην αναγκαιότητα να προχωρήσει ο ΒΟΑΚ στο Λασίθι, ενώ ο κ. Αρναουτάκης εξέφρασε την θετική του ανταπόκριση στο αίτημα του Δημάρχου για την στήριξη και πάλι της Περιφέρειας στην ολοκλήρωση του έργου του Γηροκομείου Ιεράπετρας, στην βελτίωση του δρόμου στον οικισμό της Παχιάς Άμμου καθώς και στην διάθεση χρονικού περιθωρίου στο έργο της ανάπλαση στο τμήμα Γρα Λυγιά - Στόμιο που είναι ενταγμένο στην ΟΧΕ.