Πλουμή - Παραγιουδάκης

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον Υπουργό Τουρισμού


Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Ιουλίου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. 


--> Ψάχνεις το ιδανικό κλιματιστικό για τις δικές σου ανάγκες; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!



Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μάλιστα ανέφερε ότι ο φάκελος της υποψηφιότητας του Ηρακλείου για την διοργάνωση του τελικού του Conference Cup δεν αποσύρθηκε και η διεκδίκηση συνεχίζεται με καλές πιθανότητες επιτυχίας. 



Παρευρέθησαν επίσης o βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Σενετάκης, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης, εκπρόσωπος του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη και στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην φετινή τουριστική περίοδο, η οποία ξεκίνησε επισήμως την 1η Ιουλίου, σε συνάρτηση με την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος δήλωσε: «Το Ηράκλειο είναι ένας ασφαλής προορισμός που έχει πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, σε συνεργασία πάντα με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να παραμείνει έτσι».