Πλουμή - Παραγιουδάκης

“Η τέχνη του ρυθμού στην εκπαίδευση”


Σας προσκαλούμε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, στις 11:00 στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης ( Πλατεία Ελευθερίας ) στην εκδήλωση ανακοίνωσης της υλοποίησης του προγράμματος “Η τέχνη του ρυθμού στην εκπαίδευση” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!


--> Ψάχνεις τον ιδανικό αφυγραντήρα; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!

«Η τέχνη του ρυθμού στην εκπαίδευση»

Κύκλος σεμιναρίων διδασκαλίας ρυθμού και κρουστών από μουσικές παραδόσεις της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου για το εαρινό εξάμηνο του 2020



ü Φορείς Διοργάνωσης :

§ Τομέας Θεατρολογίας – Μουσικολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης

§ Εργαστήρι Ψυχολογίας και Ειδικής Αγωγής Παιδαγωγικού Τμήματος

§ Περιφέρεια Κρήτης.

ü Περιεχόμενο : καινοτόμο ερευνητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απαντά στην ανάγκη για διαρκή επιμόρφωση, διευρύνοντας την ανάπτυξη και την προαγωγή της ρυθμικής ικανότητας και της μουσικής αντίληψης των συμμετεχόντων.

ü Απευθύνεται σε : Εκπαιδευτικούς Γενικής και Ειδικής Αγωγής όλων των ειδικοτήτων, Φοιτητές, Επαγγελματίες υγείας, Πολίτες που επιθυμούν να αναπτύξουν προσωπικές, κοινωνικές και επαγγελματικές δεξιότητες μέσα από την διερεύνηση της σχέσης τους με τον ρυθμό, τη μουσική και τα κρουστά.

ü Τόπος Διεξαγωγής : Νομός Χανίων, Νομός Ρεθύμνου, Νομός Ηρακλείου, Νομός Λασιθίου.

ü Χρόνος Διεξαγωγής : Εαρινό εξάμηνο του 2020.

ü Χρηματοδότηση : Περιφέρεια Κρήτης ® Δωρεάν Συμμετοχή.

ü Συντελεστές :

§ Σχεδιασμός-επιμέλεια προγράμματος : μουσικός Γιάννης Παπατζανής.

§ Επιστημονικά Υπεύθυνος : Επίκουρος καθηγητής Εμμανουήλ Σειραγάκης.