Πλουμή - Παραγιουδάκης

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ., έρχεται σφαγή και στο τοπικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ


Μετά τις αντιδράσεις με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ηρακλείου όπου ανακοινώθηκαν τα 10 από τα 11 ονόματα, η αγωνία κορυφώνεται και για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.
Και εδώ, έχουμε έντονο παρασκήνιο και κινητικότητα με τους 8 άνδρες που μέχρι στιγμή έχουν εκδηλώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το παρών τους, απλά να "μην χωρούν" αφού η ποσόστωση, ρίχνει τον πήχη στους 7.
Ο μόνος τυπικά σίγουρος, είναι ο νυν βουλευτής και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης. Από εκεί και πέρα έχουμε 7 ακόμα υποψήφιους - υποψήφιους, τους "παλιούς" Γρηγόρη Πασπάτη, Μάξιμο Σενετάκη (ο οποίος έχει ξεκινήσει κανονικά τον προεκλογικό του αγώνα), Γιώργο Επιτροπάκη, Γιώργο Ματαλλιωτάκη, Γρηγόρη Ροκαδάκη, καθώς και τους "νέους" στη ΝΔ, Νίκο Τζώρτζογλου και Ανδρέα Στρατάκη. Δύσκολος ο γρίφος.

Από τις γυναίκες, σίγουρες θεωρούνται η Θεανώ Σκορδαλάκη - Βρέντζου και η Νικολέτα Σφακιανάκη, ενώ ακούγονται τα ονόματα της Ελένης Τσαντηράκη, Εύας Σημαιάκη και Μαριαλένα Μπαμιεδάκη. Και εδώ, δείχνει να περισσεύει μια γυναίκα με τις όποιες αντιδράσεις όμως, να είναι πιο ήπιες.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι μόλις 3 βδομάδες πριν τις εκλογές δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, δείχνει ότι η λύση του προβλήματος μόνο εύκολη που δεν είναι!