Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ο δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ που βγήκε με την στήριξη (και) του ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρίζει υποψηφίους βουλευτές της ΝΔ


Γράφει ο ΑυτοδιοικητικόΣ

Ίσως και να πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση αιρετού που "κάνει παιχνίδι" και με τα τρία κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ!

Ο λόγος για τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, πολιτευτή του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος κατέβηκε ως "ανεξάρτητος" στο δήμο Μαλεβιζίου, υποστηρίχτηκε ανοιχτά από το ΠΑΣΟΚ, από τμήμα της Ν.Δ. από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ (παρά το ότι ο ίδιος το αρνιόταν πεισματικά), αλλά και τον βουλευτή Νίκο Ηγουμενίδη - ο οποίος μάλιστα τα έδωσε όλα για την εκλογή του - και τώρα υποστηρίζει ανοιχτά υποψηφίους της Ν.Δ.


Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ανδρέα Στρατάκη

 Στη Δαμάστα με τον Νίκο Τζώρτζογλου

Αυτοί που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στο Μαλεβίζι, κάνουν λόγο για "επιστροφή" της δικής τους προεκλογικής στήριξης. Κάποιοι άλλοι λένε ότι ο Μενέλαος Μποκέας βλέπει τη Ν.Δ. να έρχεται στη κυβέρνηση και "πιάνει θέση". Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που κάνουν λόγο για κλασικές πολιτικάντικες τακτικές που θυμίζουν το παλιό, βαθύ ΠΑΣΟΚ και που όπως φαίνεται, γνωρίζει καλά ο νέος δήμαρχος.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν περνάει απαρατήρητη αυτή η τακτική με τις πρώτες αντιδράσεις να αρχίζουν να εμφανίζονται στον ορίζοντα.