Πλουμή - Παραγιουδάκης

Νέες αναπλάσεις σε Κρουσώνα και Λουτράκι


– Διαμορφώσεις κοινόχρηστων χώρων σε Άι Γιώργη Κοκκινιάκο και Τοπική Κοινότητα Λουτρακίου – Κώστας Μαμουλάκης: Ισόρροπα και πολύπλευρα, προχωράμε με έργα σε όλους τους οικισμούς και τα χωριά του Δήμου μας

Τη σύμβαση εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης την περιοχή του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κοκκινιάκου και στην Τ.Κ. Λουτρακίου, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ με χρηματοδότηση από ίδια έσοδα του Δήμου Μαλεβιζίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.
Στις εργασίες του Αγ. Γεωργίου Κοκκινιάκου προβλέπεται η καθαίρεση όλων των παλιών κατασκευών που εμποδίζουν την ορατότητα, η κατασκευή νέας περίφραξης, η πλακόστρωση του χώρου με κυβόλιθους, η συντήρηση και αποκατάσταση των βοηθητικών χώρων, ενώ στο Λουτράκι η πλακόστρωση με κυβόλιθους της ήδη διαμορφωμένης πλατείας.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ισόρροπα και πολύπλευρα, υλοποιούμε το πρόγραμμά μας με την εκτέλεση έργων παντού, σε κάθε χωριό και οικισμό του δήμου μας, έργων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του Μαλεβιζίου. Ο τόπος μας γίνεται πιο φιλικός και πιο ελκυστικός, ενισχύει την αναπτυξιακή του προοπτική όπως επίσης και την πολιτιστική του ταυτότητα. Με αυτά κατά νου, προχωράμε σε νέα έργα ανάπλασης σε μια σημαντική εκκλησία μας, στο Άι Γιώργη τον Κοκκινιάκο, όπως επίσης και στο πανέμορφο Λουτράκι. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου, τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο, Γιώργο Βαλτζάκη και Μανώλη Παπαδομανωλάκη, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Φώτη Τρυπιδάκη και Λευτέρη Καλλέργη όπως επίσης και τα μέλη των τοπικών κοινοτήτων αλλά και όλα τα στελέχη του Δήμου μας για το πολύ καλό αποτέλεσμα». 

Παρών στην υπογραφή της σύμβασης ήταν οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Βαλτζάκης, Άρης Σαλούστρος και Μανώλης Παπαδομανωλάκης.