Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ολοκληρώνεται το σιντριβάνι, προχωράνε τα έργα ανάπλασης της πλατείας Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι


– Νέα επιθεώρηση από τον Κώστα Μαμουλάκη στα έργα της πλατείας – Τις επόμενες ώρες δοκιμάζεται το σιντριβάνι που τοποθετήθηκε στο κέντρο της – Κώστας Μαμουλάκης: Η κεντρική πλατεία του Γαζίου γίνεται ακόμα πιο όμορφη και λειτουργική

Στο εργοτάξιο της πλατείας Κατσαμάνη στο κέντρο του Γαζίου βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, παρακολουθώντας την εξέλιξη των εργασιών.
Ο Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό, είδαν από κοντά τις τελευταίες εργασίες κατασκευής του σιντριβανιού που τοποθετήθηκε στο κέντρο της πλατείας, για να δώσει μια νότα δροσιάς στην καρδιά της πόλης. Υπενθυμίζεται ότι στις εργασίες, προϋπολογισμού 180.000 ευρώ που χρηματοδοτούνται από το Π.Δ.Ε. και ίδια έσοδα του Δήμου Μαλεβιζίου, περιλαμβάνεται επίσης η τοποθέτηση καθιστικών και νέου αστικού εξοπλισμού, νέα πιστοποιημένα όργανα και ειδικό δάπεδο στην παιδική χαρά, η κατασκευή μιας πέργκολας, η τοποθέτηση θέσεων φύλαξης ποδηλάτων, πρόσθετες φυτεύσεις (χωρίς να πειραχτεί το πράσινο της πλατείας), η ανακατασκευή του πεζοδρομίου περιμετρικά της πλατείας, η τοποθέτηση πλακών όδευσης ΑμεΑ, κλπ, ενώ έχει ήδη ολοκληρωθεί η τοποθέτηση σταμπωτού αντιολισθηρού δαπέδου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Ολοκληρώνεται ένα βασικό στοιχείο της νέας κεντρικής πλατείας του Γαζίου, της πλατείας Κατσαμάνη, ένα σιντριβάνι που θα αλλάξει ριζικά την ευρύτερη εικόνα της και η κεντρική πλατεία του Γαζίου γίνεται ακόμα πιο όμορφη και λειτουργική. Προχωράνε παράλληλα και τα άλλα, σημαντικά έργα κι εμείς παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εργασίες έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε το ιδανικό αποτέλεσμα. Θα ήθελα με την ευκαιρία που μου δίνεται να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την υποστήριξή του στο έργο, καθώς και όλα τα στελέχη του Δήμου μας, αιρετά και υπηρεσιακά, για το διαφαινόμενο, εξαιρετικό αποτέλεσμα».