Πλουμή - Παραγιουδάκης

Συνάντηση Γ. Επιτροπάκη με Αυτοδιοικητικά στελέχη


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων κ. Επιτροπάκης Γεώργιος συνάντησε στο Γραφείο του στα Πεζά τον κ. Καλαϊτζάκη Μανώλη Πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας Καλυβίων, τον κ.Παπαδάκη Στέφανο Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Τεφελίου και τον κ.Παπαδάκη Ιωάννη Πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας Αχεντριά. 

Σειρά συναντήσεων Επιτροπάκη με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την καθημερινότητα και την λειτουργία των τοπικών Κοινοτήτων, τον νέο χάρτη της αυτοδιοίκησης με βάση το νομοσχέδιο "Κλεισθενης" του Υπουργείου Εσωτερικών και φυσικά οι Εκλογές του Μαΐου.
Ο κ. Επιτροπάκης επισήμανε ότι επιθυμία μας είναι η αρμονική συνεργασία όλων των φορέων του δήμου και ότι βλέπει τους προέδρους και τους εκπροσώπους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων του δήμου Αρχανών Αστερουσίων ως συνεργάτες και ο κοινός στόχος είναι πάντα η ταχεία λύση άμεσων προβλημάτων της καθημερινότητας των συνδημοτών μας. Η σημερινή συνάντηση ήταν μία από τις πολλές που ο κ. Επιτροπάκης Γεώργιος πραγματοποιεί με Αυτοδιοικητικά Στελέχη.