Πλουμή - Παραγιουδάκης

Η Μαρία Αγιομυργιαννάκη υποψήφια σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη


Μια ακόμα δραστήρια και ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία υποψήφια, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.
Πρόκειται για την Μαρία Αγιομυργιαννάκη, το γένος Ανδρουλάκη, τουριστική επιχειρηματία στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας εδώ και 25 χρόνια, η οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Μαρία Αγιομυργιαννάκη είναι σύζυγος του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων αν. Κρήτης Μανόλη Αγιομυργιαννάκη, ενώ έχει διατελέσει για πολλά χρόνια μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας υπηρετώντας τον από τις θέσεις της Αντιπροέδρου και της Ταμία. Έντονα ευαισθητοποιημένη κοινωνικά, με πλούσια δράση προσφοράς, γνώσεις, δυνατότητα και βούληση, θεωρείται ότι θα συμβάλει σημαντικά στη συνέχιση της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια αγαπητή και ιδιαίτερα αξιόλογη υποψήφια, η Μαρία Αγιομυργιαννάκη, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία του τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Πρόκειται για μια γυναίκα δραστήρια, αγαπητή και κοινωνικά ευαισθητοποιημένη, η οποία έχει τη διάθεση και την όρεξη να προσφέρει ακόμα περισσότερα, μέσα από την κοινή προσπάθεια. Μαζί και με την Μαρία, συνεχίζουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για το Μαλεβίζι και τους κατοίκους του. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ανάδειξης κάθε συγκριτικού πλεονεκτήματος αυτού του ευλογημένου τόπου. Με αναπτυξιακά έργα, με οραματικό προγραμματισμό και με ρεαλιστική προσέγγιση, προχωράμε μπροστά! Πάντοτε με σεβασμό, ειλικρίνεια και αξιοπιστία. Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά την αγαπητή Μαρία Αγιομυργιαννάκη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».