Σαββάκης

Κούλουμα στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων (photos)


Με κέφι, χορό και σαρακοστιανά εδέσματα, η Δημοτική Αρχή Αρχανών Αστερουσίων και πλήθος κόσμου γιόρτασαν την Καθαρά Δευτέρα στο Ροτάσι.


Ο Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων και η Δημοτική Αρχή καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους, αντάλλαξαν ευχές για καλή σαρακοστή, υγεία και χαρά και ο Δήμαρχος Κ. Κοκοσάλης Μανώλης δήλωσε: «Γιιορτάζουμε όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα, την Καθαρά Δευτέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που βοήθησαν στο να στηθεί και φέτος αυτή η γιορτή, ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν να μας ψυχαγωγήσουν και να μας διασκεδάσουν».
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων Επιτροπάκης Γεώργιος δήλωσε: «Καλή Σαρακοστή με Υγεία.Με εκδηλώσεις όπως η σημερινή γινόμαστε μια παρέα, γλεντάμε μαζί και δείχνουμε εμπράκτως ότι στηρίζουμε ο ένας τον άλλο.Ευχαριστούμε τους Δημότες μας για την παρουσία τους σε ολες τις εκδηλώσεις του Δήμου μας».Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροτασίου και η ΚΕΔΑΑ. Στην εκδήλωση παρόντες ήταν:οι Αντιδήμαρχοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων και των πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.