Πλουμή - Παραγιουδάκης

Νέα υποψηφιότητα με τη "Δύναμη Πολιτών" και τον Βασίλη Λαμπρινό



Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός καλωσορίζει την Ευαγγελία Βάμβουκα στην "Δύναμη Πολιτών".

H Ευαγγελία Βάμβουκα γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1960. Είναι το τρίτο παιδί του Κων/νου και της Μαρίας. Ο πατέρας της υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία και για το λόγο αυτό πέρασε τα παιδικά της χρόνια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.
Σπούδασε σε Ιδιωτική Σχολή Λογιστών και είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Από τις 4 Ιανουαρίου του 1982 εργάστηκε στα κεντρικά γραφεία της Ναυτιλιακής Εταιρείας «Μινωικές Γραμμές Α.Ν.Ε.», από όπου αποχώρησε με εθελουσία σύνταξη στις 31 Οκτωβρίου 2012, μετά από τριάντα χρόνια. Δούλεψε κυρίως στο Οικονομικό Τμήμα της Εταιρείας και πάντα σε θέσεις ευθύνης.
Η τελευταία της θέση ήταν Επικεφαλής Χρηματοπιστωτικού Ελέγχου /Credit Control Μanager, για την οποία βραβεύτηκε από την Διοίκηση των Μινωικών Γραμμών το 2016.
Είναι Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αστικού Συνεταιρισμού των Καθηγητών <<ΑΓΓΕΛΟΒΡΑΧΟΣ ΣΥΝ.ΠΕ. >> ενώ από το 2014 συμμετέχει ενεργά στην Εθελοντική Ομάδα Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου, με δράσεις και ενέργειες που έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σε θέματα που άπτονται της παιδείας, και όχι μόνο.
Είναι παντρεμένη με τον Φυσικό-Ελ. Επαγγελματία , Γιώργο Μαλλιωτάκη και έχουν ένα γιό 25 ετών.