Πλουμή - Παραγιουδάκης

Συνεχίζεται και το Νοέμβριο το αφιέρωμα Κρητικών προϊόντων στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης (photos)


Και ο Νοέμβριος είναι μήνας γιορτής και υπερηφάνειας για τα Κρητικά προϊόντα στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης!

Οι φρέσκιες πίτες, τα προϊόντα ζύμης, τα αλοιφώδη τυροκομικά και οι σαλάτες ψυγείου, τα γιαούρτια, οι κρέμες και τα ρυζόγαλα, έρχονται στο προσκήνιο και συνεχίζουν το απίθανο γαϊτανάκι των γεύσεων, που μόνο στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης θα βρείτε. «Παρέα» στη γιορτή για την Κρήτη και τα φρούτα και τα λαχανικά του τόπου μας, πάντα πιστοποιημένα με το πρωτόκολλο ασφαλείας E-CERT, που από το 2013 – πρώτη στην Ελλάδα – εφαρμόζει η Χαλκιαδάκης Α.Ε. στα μανάβικα των καταστημάτων της. Ένα σύστημα ελέγχου που δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να ενημερώνεται για κάθε «βήμα» των οπωροκηπευτικών από το χωράφι στο ράφι, πληκτρολογώντας τον αριθμό LOT του προϊόντος στην ειδική οθόνη του μανάβικου. Έτσι μαθαίνει ποιος είναι ο παραγωγός, πότε φυτεύτηκε το χωράφι, ποια είναι η έκτασή του, ποιοι γεωπόνοι το παρακολουθούν, τι ποικιλία είναι, το είδος της καλλιέργειας, το νερό που χρησιμοποιεί, κλπ. Την ίδια διαδικασία μπορείτε να κάνει και από την ιστοσελίδα της εταιρείας και να γνωρίσει τον κάθε παραγωγό… «προσωπικά»!


Κι επειδή γιορτή χωρίς… κεράσματα δεν γίνεται, πολλές γευστικές δοκιμές περιμένουν τους επισκέπτες των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης και τον Νοέμβριο. Από τις 2 μέχρι τις 17 Νοεμβρίου στα καταστήματα του Ηρακλείου, στα Χανιά και το Ρέθυμνο το 2ήμερο 2 και 3 Νοεμβρίου, στις Μοίρες και το Τυμπάκι στις 9 και 10 Νοεμβρίου, καθώς και στο Λασίθι, στον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα και τη Σητεία, στις 16 και 17 Νοεμβρίου, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης κερνάνε γεύσεις Κρήτης, εκπτώσεις και όπως πάντα, πολλές – μα πάρα πολλές – προσφορές!


Υπενθυμίζεται ότι το μεγάλο αφιέρωμα «Με Υπερηφάνεια» – το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου – έρχεται να προστεθεί στις δράσεις και τις ενέργειες υποστήριξης και τόνωσης της Κρητικής οικονομίας από την εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., μια σχέση που μετράει ήδη 40 χρόνια εμπιστοσύνης και υπερηφάνειας! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι στα ράφια των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης βρίσκονται περισσότεροι από 2.500 κωδικοί Κρητικών προϊόντων – τα περισσότερα από κάθε άλλη αλυσίδα – που προέρχονται από 400 τοπικούς παραγωγούς!


Περισσότερα για το μεγάλο αφιέρωμα «Με Υπερηφάνεια»

Με ένα μεγάλο αφιέρωμα γεμάτο γεύσεις και αρώματα της Κρήτης, αλλά και την ανεξίτηλη σφραγίδα των Κρητικών παραγωγών, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τα προϊόντα της Κρήτης και ξεκίνησαν με υπερηφάνεια, μια μεγάλη γιορτή για τα κρητικά προϊόντα!


Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η εταιρεία Χαλκιαδάκης:

Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι, πρώτα απ’ όλα για τον τόπο μας! Για τους ανθρώπους του, που αγαπάνε τη γη και την αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο για να παράγουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στα ράφια όλου του κόσμου.
Είμαστε υπερήφανοι που μας τιμάνε με την παρουσία τους εδώ και 40 χρόνια οι παραγωγοί της Κρήτης και μάλιστα περισσότερο από κάθε άλλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Κι εμείς το ανταποδίδουμε, στηρίζουμε τις προσπάθειές τους, ενισχύουμε την τοπική οικονομία και φέρνουμε τα προϊόντα τους μπροστά, τόσο εντός, όσο και εκτός Κρήτης. Η χαρά άλλωστε να συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 400 Κρητικούς παραγωγούς και να διαθέτουμε στα ράφια μας περισσότερα από 2.500 κρητικά προϊόντα, μας γεμίζει ικανοποίηση!
Στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης όμως, είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι και για όλους εσάς που αγκαλιάσατε την Κρητική παραγωγή, καταφέρνοντας να εκπροσωπεί σχεδόν το 25% των συνολικών μας πωλήσεων. Και με αυτό τον τρόπο στηρίζεται αποτελεσματικά η αλυσίδα της τοπικής οικονομίας, μέρος της οποίας είμαστε όλοι, πελάτες, προμηθευτές, παραγωγοί, εργαζόμενοι.
Είμαστε επίσης πολύ υπερήφανοι που καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε στις δικές σας απαιτήσεις για περισσότερα Κρητικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Και το ανταποδίδουμε!

Ξεκινήσαμε την μεγάλη γιορτή – αφιέρωμα στα Κρητικά προϊόντα, με γευστικές δοκιμές, ξεχωριστή σήμανση και προσφορές σε όλες τις κατηγορίες, σε συνεργασία με τους ίδιους τους παραγωγούς, έως το τέλος του 2018. Μια γιορτή που αγκαλιάζει την Κρήτη απ’ άκρη σ’ άκρη (Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Μοίρες, Τυμπάκι, Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία), έχει στο επίκεντρό της εσάς και φέρνει τα Κρητικά καλούδια σε κάθε σπίτι, στις καλύτερες τιμές.

Περισσότερα για το μεγάλο αφιέρωμα της εταιρείας Χαλκιαδάκης στα προϊόντα της Κρήτης, μπορείτε να δείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

https://www.xalkiadakis.gr/el/yperifaneia