Πλουμή - Παραγιουδάκης

Επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια πολιτιστικής, κοινωνικής και εκπαιδευτικής δράσης του Ελληνογαλλικού Συλλόγου στα Χανιά


Επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια πολιτιστικής, κοινωνικής και εκπαιδευτικής δράσης του Ελληνογαλλικού συλλόγου θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (παλιό τελωνείο) στις 18:00 με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

• Παρουσίαση της 30χρονης πορείας του Ελληνογαλλικού συλλόγου Χανίων• Βράβευση αρωγών-μελών • Παρουσίαση και τιμή στο έργο του Καρόλου Καμπελόπουλου


Την εκδήλωση πλαισιώνουν μουσικά:

Τενόρος Πάνος Γιαμπουλντάκης (πιάνο-φωνή) Τάκης Δημητρόπουλος (κιθάρα-φωνή) Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χανίων. Όπως αναφέρει ο Ελληνογαλλικός σύλλογος «στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η 30χρονη πορεία μας, η πολιτιστική, κοινωνική και εκπαιδευτική μας δράση και παράλληλα θα τιμηθούν με εύφημη μνεία οι αρωγοί-μέλη του συλλόγου για τις εξαιρετικές υπηρεσίες στην προώθηση των σκοπών του. Στη συνέχεια θα τιμηθεί ο καλλιτέχνης, Κάρολος Καμπελόπουλος, και θα παρουσιαστεί το έργο του».

Στις 19.30 Θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του Χώρου Τέχνης & Πολιτισμού του Ιδρύματος Καρόλου Καμπελόπουλου, όπου και θα παρατεθεί δεξίωση στο «Μοναστήρι του Καρόλου», Χατζημιχάλη Νταλιάνη 22, από τον Κάρολο Καμπελόπουλο. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, κ. Christophe Chantepy.